De wondere week van Jilles #5

Sinds deze week gaat Jilles opeens naar de crèche en naar opa en oma (zelfs een nachtje logeren!). Een hele verandering! Maar hij vindt het hartstikke leuk en voelt zich al een stuk groter en stoerder nu! Hij heeft weer van alles te vertellen. Lees snel verder!

Maandag

Vandaag bracht papa mij naar de crèche. Heb een leuke dag gehad. Wat veel kindjes toch en wat veel speelgoed! Ze hebben daar ook Duplo! Ik werd wel moe van zoveel spelen, maar ik wil er zeker weten vaker naar toe!

Dinsdag

Vandaag heb ik veel met mama gespeeld. Heel gezellig. Mama ging me zo erg kietelen dat ik bijna in mijn luier moest plassen van het lachen!

spelenIk heb ook een heel leuk ding van Sinterklaas gekregen. (Het is me nog niet echt duidelijk wie Sinterklaas is. Ik geloof die man met een rood pak en een lange baard die laatst steeds op tv was. Maakt ook niet uit.) Van hem heb ik dit ding op de foto gekregen. En leuk dat het is! Je kunt er namelijk muziek mee maken, mee slaan, mee over de grond schuiven, op bijten, je tanden overheen schrapen en ga zo maar door! Een aanrader!

Ach, en oma Em (die graag beppe genoemd wil worden) die was er ook opeens! En toen gingen we in de auto, maar mama ging niet in de auto. Heel vreemd vond ik dat. En mama zwaaide naar me, maar dat doen we alleen als ik ga slapen. Zoals ik net al schreef, heel vreemd dus. En voor ik het wist, was ik bij opa en oma! Daar ging ik eten en slapen.

Woensdag

bij beppeToen ik wakker werd, was er nog steeds geen mama en ook geen papa. Maar beppe is ook gezellig! En ze heeft lekkere soepstengels!

Wel kwam die enge grote neef weer langs. Gelukkig zat hij vast in de kinderwagen! En tante Hil ging heel hard lachen en toen ging ik haar nadoen. Moest ze nog meer lachen 😀 .

Donderdag

Vandaag weer naar de crèche helaas. Gister was ik weer thuisgekomen en hoopte dat ik daar mocht blijven. Maar niet dus. Ik vond het in de ochtend nog wel leuk, maar in de middag ging ik mama wel heel erg ontzettend missen. En er waren allemaal kindjes heel hard aan het huilen op de slaapzaal. Blijkbaar hoort dat zo op donderdag, dus ik heb maar meegedaan. Ik kon heel hard! Ik denk dat ik gewonnen heb.

Toen ik met mama naar huis ging, regende het weer. Ik heb ontdekt dat als je je hoofd naar achter doet en je mond ver open dat je dan lekker water krijgt.

Vrijdag

Jeetje vandaag moest ik alweer naar de crèche. Daar had ik helemaal geen zin in. Dus ik ging lekker de hele ochtend slapen. We gingen ook nog wandelen. Ik moest natuurlijk veel bekijken, maar ik ging ook maar een beetje relaxen en mijn ogen sluiten.

Ik was blij dat mama er ‘s middags was. Voelde me toch niet zo fijn. Was wat verkouden en vond het allemaal wel heel druk.

Jilles wasmand

 

Thuis heb ik nog wel even de wasmand overhoop kunnen halen. Ha! Had mama natuurlijk allang op moeten ruimen. Zat veel spul in om op te bijten joh! Maar wel iets te slap en zacht.

Zaterdag

Jilles bij heit en memDe afgelopen nacht was ik een beetje onrustig. Ik werd steeds wakker en dan schrok ik, dus ging ik gillen. ‘s Nachts haalde mama me op en mocht ik lekker bij papa en mama slapen. Moest nog wel een beetje gillen, maar het was wel wat minder erg nu papa en mama er waren. En het is ‘s ochtends dan altijd zo gezellig!

Jilles met kofferIk hoorde dat mijn vriendje een dagje weg ging. Ik wilde graag mee. Dus ik had mijn koffer gepakt. Maar de koffer was te zwaar. Ben toen dus maar thuis gebleven.

Ik had vandaag ook niet zoveel zin in slapen. Komt eigenlijk een beetje omdat ik me best wel zeer deed aan mijn kaak. Ik weet niet wat dat is. Maar ik wil de hele tijd bijten. Vingers zijn heel goed om op te bijten. Die van mama mogen niet. Erg jammer.

Zondag

Jilles blikNou ja! Zat er opeens een knappe jongen naar me te kijken! Ik werd er helemaal blij van! Ik heb heel wat met hem gelachen.

Dit was het weer voor deze week. Tot volgende week! Doei!

2 Responses to “De wondere week van Jilles #5”

Laat een berichtje achter!