De wondere wereld van Jilles #4

Sorry lieve lezers, deze nummer 4 heeft wel erg lang op zich laten wachten. Maar ik had ook zoveel leuke dingen te doen. Het was zulk mooi weer de afgelopen tijd, dan gingen we fijn steeds naar buiten. Maar ondertussen ben ik alweer 1 jaar! Bovendien ben ik twee kiezen rijker én zijn er nog twee onderweg. Van alles gebeurd dus. Zal ik jullie eens wat hoogtepunten vertellen?

Ik ben laatst op de kermis geweest. Dat is echt leuk, zeg. Ik heb daar op de motor gezeten en die motor reed de hele tijd rondjes. Met hele harde muziek erbij. Voelde me echt een grote jongen. (En ook stoer, maar toch werd ik laatst weer aangezien voor een meisje. Maar gelukkig niet meer zoveel als eerder.)

motorrijden op de kermis

Met dat mooie weer de laatste tijd heb ik dus veel buiten gespeeld. Ik ben echt gek op speeltuinen.

touwen

glijbaan

Trappen vind ik ook fantastisch. Die heb je zowel binnen als buiten. Ik klim ze alleen nog maar op, want een trap afklimmen, dat bleek ik nog niet te kunnen (heb ik ervaren).

trap klimmen

trap

Schommelen is nog zoiets wat ik heel erg leuk vind. Ook dit kan op meerdere manieren.

schommelen

babyschommel

Deze bovenstaande schommel heb ik op mijn verjaardag gekregen. Mijn verjaardag was leuk!! Het is alweer even geleden, maar ik weet er nog alles van. Ik was op een dag jarig. ‘s Ochtends hingen er allemaal vlaggetjes en kreeg ik een heel mooi cadeau van papa en mama. Een scooter!

vlaggetjes

groot kado

blauw loopfietsje

Daarna was ik op de crèche. Daar heeft iedereen heel hard voor mij gezongen en kreeg ik een gekke hoed op. Ik mocht iedereen wat geven en ik kreeg zelf ook nog iets. Was echt leuk.

verjaardag vieren

De dagen erna kwamen er allemaal mensen. Het leek alsof ze voor mij kwamen, want ik kreeg steeds cadeautjes. Zoals een zandbak met een tractor ofzo. Ik weet nog niet zo goed hoe het heet.

En een hele toffe auto! Maar ik kan maar net met mijn tenen op de grond. Dus hier ga ik over een tijdje pas veel op rijden.

autorijden

Ik kan trouwens ook heel goed uitpakken.

uitpakken

Na die paar dagen was het helaas wel over. Maar voor ik het wist kregen we een hele grote doos die ik mocht uitpakken!

doos uitpakken

Wat er in zat was alleen voor mijn grote neef bleek achteraf. Want ook hij was jarig. Dat is toevallig hè? Ook op zijn feestje waren er allemaal ballonnen. Deze ballonnen knapten echt heel snel. Vond ik heel grappig.

spelen met ballonnen

En ik heb mooie hoekjes ontdekt in huis!

in de kast

in de kast

in het hoekje

Ik vind het dan ook leuk om me te verstoppen. Dan zoekt mama mij en dan moet ik heel erg giechelen, want ze kan me niet vinden.

Volwassenen zijn soms een beetje gek. Ook dat ze mama en papa zeggen steeds ‘mem‘, maar op de crèche zeggen ze ‘mama’. Ik heb er dus maar ‘mema’ van gemaakt. Dan zit ik altijd goed. 🙂

En dan heb ik ook nog heel erg leuk nieuws! Want ik krijg er een neefje bij!

een jongetje

Dan zijn we met allemaal jongens bij mema haar familie. Dat is echt tof, gaan we allemaal leuke jongensdingen doen. Ik ben al aan het oefenen met ‘boks ouwe’.

boks

Dus ook voor jullie allemaal: BOKS!

Tot de volgende keer!

Groetjes Jilles

8 Responses to “De wondere wereld van Jilles #4”

Laat een berichtje achter!