De wondere wereld van Jilles #6

Hoooi! Daar was ik weer!

Nog altijd speel ik het liefst met de bal (ik kan al best goed voetballen!), maar ik vind dat ik me wat breder moet oriënteren qua interesses. Wat blijkt? Ik kan best goed spelen met blokken.

spelen met blokken

Daarnaast hou ik erg van lezen.

boekje lezen

 

Bovendien kan ik heel goed wc-papier uit elkaar trekken.

wc-papier rommel

Allemaal nieuwe dingen uitgevonden dus!

De afgelopen tijd bestond uit allerlei feest. Zo was het een enorm groot feest bij ons in de achtertuin. Er waren allemaal tenten, veel muziek en heel veel mensen. Ik vond het heel gezellig. Met papa, mama en René heb ik daar ook op een avond gegeten. Helaas hadden ze niet echt iets lekkers voor mij. 🙁

voeten op tafel

Nou is dat ook lastig, want ik doe al een tijdje aan avondetenstaking. Dat warme eten, ik vind het maar niks. Dus dan eet ik het ook niet. Yoghurt eet ik wel. Dat vind ik heerlijk.

yoghurtpak

yoghurt baby

Maar goed, het feest in de achtertuin. Ik vond het leuk. Maar wat écht leuk is, dat is natuurlijk de grote trap. Die heb ik weer even beklommen. halverwege trap

En voor ik het wist, was het feest weer afgelopen. Toen moest alles afgebroken worden. Ik heb de mannen hier wat instructies voor gegeven.

afbouwen noorderzon

Maar er was nog meer feest! Ook bij mijn opa’s en oma’s was het feest. Er was van alles te doen op het feest. Ook een springkussen! Dat loopt heel gek. Als je loopt, ga je op en neer en val je zomaar om. Heel grappig.

springkussen

Ik was leuk op straat aan het spelen en toen kreeg ik opeens een groot oranje ding aan van mama. Dat vond ik niet zo leuk. Maar het wende gelukkig wel.

zwemvest kind

Verder wilden de grote jongens graag met mij spelen. Dat komt vast omdat ik dezelfde kleur shirt aan had. Misschien dachten ze daarom dat ik ook groot ben.

spelen?

Maar eigenlijk wilde ik liever alleen spelen. Dat ging ik uiteraard ook doen. Ik weet heel goed wat ik wil en doe dat dan ook altijd.

spelen in feest

Mijn neefje was trouwens ook bij het feest. Wij hebben heel leuk samen gespeeld met de gaatjes op een stok. Daar kun je heel goed overal mee op slaan. We hadden allebei één.

jongens vliegenmepper

Veel gefeest voor mij dus. En dan denk je dat het daarna wel rustig wordt, maar we zijn ook nog weer overal en nergens geweest. Zoals hier bij Bas. Die had echt een vreemd ding langs de trap. Als je er op slaat, doet het best wel zeer en er op lopen is heel erg moeilijk. Ik heb geen idee waarom het er ligt. Gekke Bas.

souterain

Al dat gefeest en de visites hadden me op het laatst wel uitgeput hoor. Echt kapot was ik.

moe maar voldaan

Ik ga me nu dus weer opladen om nieuwe avonturen te beleven! Uiteraard hou ik jullie op de hoogte!

Groetjes Jilles

9 Responses to “De wondere wereld van Jilles #6”

Laat een berichtje achter!