Kinderboekenclub Joy4Kidz – review

Een tijd terug werd ik door Joy4Kidz gevraagd om een review voor hen te doen. Jilles vindt lezen erg leuk en ik vind het sowieso belangrijk dat hij veel daar mee in aanraking komt, dus ik werkte hier graag aan mee.

Zelf zou ik niet zo snel lid worden van een kinderboekenclub. Je zit dan toch weer ergens aan vast en je hebt niet de keuze welke boeken je krijgt. Nu viel het me reuze mee welke boeken we kregen. En Jilles was er ook erg blij mee!

boekenJilles zijn review van de boeken:

Sesamstraat: FANTASTISCH. Meteen moest dit boek dagelijks zo vaak mogelijk worden voorgelezen. Momenteel denkt Jilles dan ook dat het boek even kwijt is… 🙂

Piratenpraat: Heel leuk! Grappig met die oogjes. Maar ook een succes door de leuke tekeningen. Ideaal voor zijn leeftijd.

Buurman&Buurman: Wel ok. Aardige plaatjes. Vooral nostalgisch voor de ouders misschien?

Het Zandkasteel: Tof. Mooie duidelijke foto’s en herkenbare plaatjes (dieren zijn altijd goed).

Review van kinderboekenclub Joy4Kidz:

Supervriendelijke organisatie. Ze leggen alles ook haarfijn uit. Niet onbelangrijk: ze zorgen voor een goede deal. Je betaalt 15,95 voor een pakket elke maand. Daar krijg je vier boekjes voor. Voor het eerste pakket hoef je overigens alleen maar de verzendkosten te betalen.

Brengt me op het verzenden: de boekjes kwamen hier in een gescheurde envelop aan. Natuurlijk ligt dit aan de postbode, maar wellicht is de verzendvorm ook niet optimaal. Vanwege de gescheurde envelop en een (bijna) tweejarige die dit als uitnodiging ziet om het geheel open te scheuren, kwam ik er pas een week later achter dat de boekjes waren aangekomen (uiteraard was het meteen keurig opgeruimd op papadag).

Uiteindelijk koop ik toch liever zelf boeken, ook al ben ik dan veel duurder uit. Ik heb graag de keuze en bovendien heb ik niet zoveel met boeken gerelateerd aan een tv-programma. Mocht een kinderboekenclub je wel wat lijken? Kijk dan even op Joy4Kidz voor meer informatie. Volgens mij zit je daar bij een prettige organisatie!

One Response to “Kinderboekenclub Joy4Kidz – review”

  • Leuk om te lezen en fijn dat je zo eerlijk bent! Ik ben ook niet zo van ergens aan vastzitten, maar de boekjes zien er leuk uit! En die Jilles had ze dus al verslonden voor ze goed en wel door de brievenbus waren. Boekiemonster. 😉

Laat een berichtje achter!